Amiről szó lesz

Szeretnél te is érteni a pezsgőkhöz? Tudni, hogy mi az a degorzsálás, a methode traditionelle, a dosage, vagy hogy mi a különbség egy Champagne, egy magyar pezsgő, egy Crémant és egy Cava között? Ezen a kötetlen hangulatú boresten mindenre fény derül, miközben remélhetően a végére mi is együtt pezsgünk majd a buborékokkal.

Előadó: Blazsovszky Péter
A kurzus időtartama 1,5-2 óra

Jegyek és időpontok

Információk

Kinek ajánljuk

A Winelovers Club - Buborékok arcai 2.0 kóstolóját olyanoknak ajánljuk, akik vágynak egy kis pezsgésre a hétköznapokban, szívesen hallanának a pezsgőkészítés rejtélyeiről, és hisznek abban, hogy a pezsgőknek a hétköznapokba is helye van a vacsoraasztaloknál, nem csak különleges alkalmakkor. A kurzushoz előképzettség nem szükséges. Oktatóink a csoport érdeklődési köréhez igazítják a tematikát, valamint szívesen fogadják a felmerülő kérdéseket és érdekességeket, hogy egymástól is tanulhassunk az este folyamán.

Jegyvásárlás

Hogyan tudsz időpontot foglalni a Winelovers Club kurzusaira?

  1. Válaszd ki a számodra tökéletes időpontot a választott kurzusra (a naptár segítségével a következő hónapokban tervezett kurzusok időpontjait is megtalálod)

  2. Rakd be a virtuális kosaradba a Winelovers Club jegyeidet

  3. Véglegesítsd a kosár oldalon a foglalásodat

  4. És nincs is más dolgod, csak ellátogatni hozzánk egy fantasztikus Winelovers Club kurzusra!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként legújabb kurzusainkról és azok időpontjáról!